top of page

En nyttårshilsen fra oss...

Velkommen til Øvre Rælingen Vel og Øvre Rælingen Vel Antennelag sin nye hjemmeside.
 

Vår forretningsfører Steinar Kristiansen gikk bort i februar. Det var han som hadde bygget opp siden og sørget for og holde den ajour og i orden.
 

Vi har nå fått bistand til etablering av ny hjemmeside som nå skal benyttes. De viktige informasjonspunktene om innmelding og utmelding av ØRVAntennelag  skal overføres til den nye siden.
 

Som forretningsfører for ØRV Antennelag vil jeg for det første beklage problemene vi fikk i forbindelse med fakturering av avgiften for 3.kvartal (juli – august – september) Avgiften blir innkrevet forskuddsvis, siden det samme skjer fra Telia. Teksten om hvilken periode avgiften gjalt for var blitt utelatt. Dette skulle rettes ved kreditering og ny faktura. Det som i «farten» ikke ble ivaretatt er at de fleste av våre medlemmer har autogir. Dette medførte at deres bankkonti ble belastet – kreditnota kan ikke krediteres på medlemmets bankkonti. Dette medførte selvsagt at våre medlemmer fikk belastet sin bankkonto dobbelt.

Det har vært en utfordrene sommer for forretningsfører og ikke minst for våre medlemmer. Dette kom på toppen av at flere valgte og forlate oss/Telia som leverandør på TV/bredbånd og gikk over til HomeNet med fiberkabel.

Hele styret håper nå at tingene skal fungere igjen.

Er det noen av våre medlemmer som har innspill til vår hjemmeside, ting man ønsker medtatt, tar vi gjerne imot innspill om dette.

 

Hilsen oss i styret for Øvre Rælingen Vel og Øvre Rælingen Vel Antennelag.

 

bottom of page