top of page

Medlemsfordeler

Maxbo Ødeby Lillestrøm er en av de ledende byggevareforetninger i vårt distrikt. Her finner du alt du trenger av bo- og byggevarer til ditt hus eller hytte. De har også et stort utvalg verktøy og annet utstyr. I tillegg har de fast lavpris på en rekke produkter.

ØRV har forhandlet fram en avtale for våre medlemmer med faste rabatter på en rekke produkter. Vi vet at det er mange medlemmer som har benyttet seg av denne muligheten til å gjøre billigere innkjøp, og det er vi glade for å kunne tilby våre medlemmer. Vi vil oppfordre alle våre medlemmer til å benytte seg av Maxo Ødeby til innkjøp av alt de måtte trenge av byggevarer og verktøy. 

Her er noen eksempler på våre betingelser:

Lekter 25%
Reisverk 30%
Hvite lister 25%
Profillister 10%
Festemateriale 10-30%

Terassebord imp.      48 x 148 mm    fast lavpris     
Terassebord imp.      48 x 19 mm            "    
Terassebord imp.      21 x 95 mm            "
Dette er kun noen eksempler, vi har gode betingelser også på ytterligere mange varer. Gå inn på MAXBO's egene sider. Der får du også en mengde nyttige råd. Bla.a gjennom en rekke instruksjonsvideoer. http://www.maxbo.no/

Husk medlemskort når du handler!
For å nyte godt av rabatter må du vise gyldig medlemskort i Øvre Rælingen Vel. Du kan bruke girodelen fra din innbetaling av medlemskontingent.

Dersom du ikke har tatt vare på girodelen, send oss en mail eller ring så skal vi sende en bekreftelse på at du er medlem.        
Her er det gjort på et øyeblikk å tjene inn igjen hele årskontingenter til medlemskapet i vellet.


Gode rabattavtaler med Telia via ØRV Antennelag

Som medlem i Øvre Rælingen Vel har du også anledning til å delta i ØRV Antennelag. Som medlem vil du kunne spare fra kr. 5 000,- pr. år på din regning til Telia. Har du i tillegg mobilabonnement hos Telia så sparer du enda mer. Les mer
her.

Øvre Rælingen Vel`s antennelag er et underutvalg av Øvre Rælingen Vel og har fra starten på 2011 hatt en gunstig kollektivavtale med Telia på TV og bredbåndsleveranser for alle som bor i Rælingen og som har Telia som signalleverandør

Dersom du bor i enebolig eller i et sameie i Rælingen kommune kan du nå benytte deg av dette tilbudet ved å melde deg inn Øvre Rælingen Vel antennelag. Det er nå nermere 300 medlemer i antennelaget, og vi ønsker at dette tilbudet skal komme flere til gode. Som medlem sparer du fra kr. 5 000- pr år på dine TV og bredbåndskostnader.

Les mer under ØRV Antennelag i menyen øverst på siden.

bottom of page