top of page

Torva

Bruk av Torva

Torva er et friområde og er fritt tilgjengelig for alle. Her har Øvre Rælingen Vel satt ut benker og bord hvor du kan sitte og nyte utsikten utover Øyeren. Du finner også en tavle med bilder og informasjon om alle fugleartene som holder til ved vannet.

Spesielt skoler og barnehager er flittige brukere av Torva. Her arrangeres det avsluttinger, utflukter etc. med bespisning og grilling.

 

Det er fra tid til annen mye søppel etter de som har brukt Torva, dette har vi tatt opp med kommunen som sier det er det samme problemet på de fleste kommunale plasser. Kommunen har derfor bestilt og vil sette opp skilter på flere språk i håp om at dette kan endre på brukernes adferd.

Har du spørsmål angående bruk av Torva? 

 

Ta kontakt med  Odd Borgen på telefon

63 83 82 19  /  906 11 379 eller

Margareth Solbakken tlf:  951 79 549


Drift av Torva

Vellet har i mange år ivaretatt og vedlikeholdt Torva friluftsområde. I år har vi stabilisert og forsterket områdene rundt bålplassen og brygga, det er et omfattende arbeid som er gjort. Dette er gjort for at ikke brygga skal forskyve seg slik at det havner i Øyren. Høyden på vannet varierer enormt og dette drar masser med seg ut når vannstanden synker.

20150817_145413.png
bottom of page