top of page

Om oss

Øvre Rælingen Vel`s antennelag er et underutvalg av Øvre Rælingen Vel og har fra starten på 2011 hatt en gunstig kollektivavtale med Telia på TV og bredbåndsleveranser for alle som bor i Rælingen og som har Telia som signalleverandør.

Telia er Norges ledende digital-TV og bredbåndleverandør. Telia har i dag Norges største utvalg av digital-TV kanaler og en av landets raskeste bredbåndshastigheter (1250/500 Mbps). Gjennom en tilknytning til Telia som signalleverandør, får du tilgang til markedets mest komplette tjenestetilbud. En leverandør, en kabel. Enklere blir det ikke!

Dersom du bor i enebolig eller i et sameie i Rælingen, kan du nå benytte deg av dette tilbudet ved å melde deg inn Øvre Rælingen Vel antennelag. Det er nå nærmere 300 husstander som er medlem i antennelaget, og vi ønsker at dette tilbudet skal komme flere innbyggere til gode. Som medlem sparer du fra kr.5 000,- pr år på dine TV og bredbåndskostnader.
Har du i tillegg mobilabonnement hos Telia så sparer du enda mer. Les mer her.

Du får som medlem, et helt nytt TV-konsept med opp til 60 kanaler, du får gratis Telia Boks Mikro. Alle medlemmene får bredbåndshastighet på 100/20 Mbps. Dersom du trenger enda høyere hastighet vil medlemskapet gi deg gunstige oppgraderings-priser.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med Øvre Rælingen Vel`s antennelag på e-post: post@ovreralingenvel.com

bottom of page